6 sportive și cei doi antrenori de la Olimpia CSU Brașov, la loturile naționale de tineret!

0
380

6 baschetbaliste de la Olimpia CSU Brașov, precum și antrenorii Dan Calancea și Nenad Marinkovic, fac parte din loturile naționale de tineret ale României ce vor participa vara aceasta la diferite competiții organizate de FIBA.

Astfel la naționala U20 antrenată de Dan Calancea și Nenad Marinkovic au fost convocate jucătoarele Ariana Kelemen-Radin, Bianca Nan, Adina Ciciovan, Maria Florea. Lotul național se pregătește la Târgoviște până pe 10 iulie. Prima intrecere continentală programata este cea de U20 feminin, acolo unde Romania a fost repartizată în Grupa E (gazduita de Skopje), alături de Slovacia, Luxemburg, Macedonia de Nord si Kosovo. La naționala U18 a fost convocată Alexia Frîncu, iar turneul internațional va avea loc în perioada 27 iulie – 1 august. La naționala U16 a fost convocată jucătoarea Ioana David, iar turneul internațional va avea loc în perioada 9 – 14 august. Antrenoare la naționala U16 este Miruna Crasnic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.