duminică, iulie 14, 2024
AcasăFotbalAlexandru Mihăilă și Andrei Moldovan, convocați la lotul național U17

Alexandru Mihăilă și Andrei Moldovan, convocați la lotul național U17

ACS Kids Tâmpa Brașov continuă tradiția de a trimite jucători pentru loturile naționale de juniori ale României. Astfel, Alexandru Mihăilă și Andrei Moldovan au fost convocați la lotul național U17, ce va efectua un stagiu de pregătire la Miercurea Ciuc în perioada 25 – 28 aprilie.

Cei doi brașoveni, născuți în anul 2004, sunt titulari la echipa de seniori a clubului, care evoluează în Liga a 3-a.

„Mă bucur foarte mult pentru Alex și Andrei. Sun doi tineri modești, dar cu o ambiție foarte mare de a reuși. Ei sunt titluari la seniori și au crescut de la meci la meci, iar acest lucru nu putea rămâne neobservat. Le urez succes la prima lor convocare și sper să devină o prezență constantă la echipele naționale de juniori. Ne menținem trend-ul de a da constant jucători la «naționalele» României și asta demonstrează încă o dată că ACS Kids Tâmpa Brașov este un proiect serios, bine pus la punct, cu oamenii potriviți și care are toate șansele de a reuși”, a declarat managerul general al clubului, Nicu Văduva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI