marți, mai 28, 2024
AcasăFotbalACS Kids Tâmpa s-a bătut singură în meciul cu CS Blejoi

ACS Kids Tâmpa s-a bătut singură în meciul cu CS Blejoi

ACS Kids Tâmpa a pierdut meciul din etapa a 17-a a Ligii a 3-a, 0-1 (0-0) cu CS Blejoi. Soarta meciului de pe Stadionul ICIM a fost decisă de autogolul lui Mihăilă, care a trimis în propria plasă încercând să respingă o lovitură de cap a lui Năstase, în minutul 50.

„Consider că am făcut un joc bun, per total. O primă repriză în care am fi meritat să înscriem, însă din păcate suferim în continuare la acest capitol, nu reușim să marcăm. La prima lor ieșire mai serioasă din propria jumătate, în repriza secundă, a venit acel gpl, după care, la fel ca și în alte jocuri, nu am mai putut reveni. Cred, însă, că am arătat ca o echipă unită, am crescut și în joc și vom face totul să fim pregătiți la ora barajului pe care îl vom susține pentru menținere în Liga a 3-a”, a declarat la finalul jocului antrenorul Ciprian Anghel.

În ultima etapă din sezonul regulat, Kids Tâmpa va juca în deplasare la Corona Brașov.

Kids Tâmpa: Câșlariu – Zota, Mihăilă, Cupu, Enache – Marin (46 Tenică), Moldovan – Crihan (61 Tenică), Spătaru (85 Moroie), Antone (85 D. Popa) – Kerekes (61 Mureșan).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI