luni, iulie 22, 2024
AcasăAutoAndrei Gîrtofan și Doru Vraja, la ESOK Rally, în Turcia

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja, la ESOK Rally, în Turcia

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally2) vor participa, în wekend, la ediția a 2023 a ESOK Rally Turcia. Un raliu de asfalt, disputat în Eskisehir, o zonă frumoasă din Turcia, cu probe interesante, dar care îi vor solicita la maximum pe cei doi brașoveni de la ProRally Team. Este prima ieșire la un raliu în afara țării în acest sezon pentru Andrei și Doru, care abia așteaptă să capete experiență la un raliu extern.

„Ne bucurăm mult că vom ieși la primul nostru raliu în afara țării în 2023. Așa cum am spus la început de sezon, încercăm să facem mai multe astfel de ieșiri la competiții din alte țări în acest an pentru a acumula mai multă experiență, care să ne ajute în dezvoltarea noastră, în procesul nostru de a crește ritmul și a ne lupta acolo, cu cei de pe primele locuri. Am ales acest raliu din Turcia pentru că am văzut că are o configurație foarte interesantă. Sunt probe pe care nu am mai mers și va trebui să ne adaptăm din mers. Vom avea parte de o concurență acerbă, care nu poate decât să ne facă bine și să ne întărească în perspectiva «duelurilor» din campionatul intern. Avem posibilitatea de a testa și diferite setup-uri ale mașinii, pentru a găsi acele setări perfect pentru stilul meu de pilotaj. Abia aștept să luăm startul pe probele de la acest raliu”.

ANDREI GÎRTOFAN

Foto: Momentum Agency

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI