vineri, iunie 14, 2024
AcasăMainAnia Caill a terminat toate manșele din Cupa Mondială de la Zauchensee

Ania Caill a terminat toate manșele din Cupa Mondială de la Zauchensee

Pe 15 și 16 ianuarie, la Altenmark – Zauchensee (Austria) s-a desfășurat Cupa Mondială la feminin în probele de viteză: coborâre și Super-G.

La startul competiției s-a aflat și sportiva Coronei Brașov, Ania Caill, care a încheiat cu succes ambele probe. La coborâre, Ania s-a clasat pe locul 43, la o diferență de 4.23 secunde de câștigătoarea probei, elvețianca Lara Gut-Behrami. Locul 2 a fost ocupat de Kira Weidle, din Germania, iar pe locul 3 s-a situat austriaca Ramona Siebenhofer.

În proba de Super-G, 4 secunde și 19 sutimi s-au interpus între timpul Aniei (1:15:00) și cel al câștigătoarei probei, italianca Frederica Brignone. Podiumul a fost întregit de Corinne Suter (Elveţia) şi de favorita publicului, Ariane Raedler (Austria). 9 schioare nu au reușit să încheie proba.

Pentru Ania Caill urmează etapa de Cupă Mondiala din 22 – 23 ianuarie, de la Cortina d’Ampezzo (Italia). Ea va participa în probele de coborâre și de Super-G.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI