Ania Caill, pe podium la patru curse de la Naționalele din Slovenia!

0
707

Schioarea Coronei, Ania Caill, a terminat pe podium patru curse, la Campionatele Naţionale ale Sloveniei, competiţie care s-a desfăşurat în Italia, şi la care au participat sportive importante din loturile Austriei şi Germaniei.

Ania Caill a terminat pe locul 3 două probe de Super G şi a obţinut alte două locuri 3 în două curse de coborâre. „Sunt foarte fericită că am terminat sezonul de viteză cu patru podiumuri la campionatele Sloveniei desfăşurate în Italia şi de două ori am avut clasări în top 10 la naţionalele Franţei. În condiţiile în care luna Februarie a fost foarte grea pentru mine din cauza problemelor de la spate, mă bucur că am reuşit să fac tot ce era posibil să pot termina sezonul şi cu rezultate frumoase”, a spus Ania Caill, care se pregăteşte pentru cursele de thică din Serbia, care se vor desfăşura în perioada 7-10 aprilie.

Ioan Valeriu Achiriloaie, antrenorul Aniei Caill, a declarat că sunt aspecte bune după sezonul de viteză, de care se declară foarte mulţumit. „Sezonul de viteză s-a terminat şi consider că sunt foarte multe aspecte bune. Am reuşit până în final să revenim cu sănatatea la punct şi Ania să schieze din nou mai eliberată de dureri. Terminăm cu rezultate foarte frumoase şi o senzaţie bună cu care vom munci pentru sezonul viitor. Nu ştiu dacă un român a mai venit vreodată în top 3 la Campionatele Naţionale ale Sloveniei, care este o ţară foarte puternică în schiul alpin””, a spus antrenorul Coronei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.