duminică, iulie 14, 2024
AcasăAtletismAniversarea clubului Transilvania: 10 ani de educație și performanță în sport la...

Aniversarea clubului Transilvania: 10 ani de educație și performanță în sport la Brașov!

Brașovul sportiv s-a bucurat ieri de frumoasa aniversare a clubului Transilvania Brașov, sărbătorită așa cum trebuie, ca orice „casă care se respectă”, printre oameni, printre brașoveni de toate vârstele. Și unde s-ar fi putut întâmpla aceasta într-o zi de sâmbătă, pe la prânz, dacă nu acolo unde-i tot orașul adunat, adică la mall, la Coresi Shopping Resort.

Peste 2.000 de oameni au participat și asistat la evenimentul grupării brașovene care își călăuzește activitatea fidelă sloganului pe care și l-a ales încă de la înființare, de „educație și performanță” în sport. Invitat surpriză a fost George Scripcaru, candidatul pentru Primăria Brașov la alegerile din 9 iunie care are ca obiectiv de suflet, declarat, să redea brașovenilor sportul de calitate. Cu alte cuvinte sportul să fie făcut de brașoveni, cu brașoveni și pentru brașoveni.

Handbalul este sportul vedetă la ACS Transilvania, responsabilă de secție fiind legendara jucătoare a României, sau „Hagi a handbalului” cum i se mai zice Marianei Tîrcă. Iată că există viață și după Corona, clubul municipiului ce bântuie prin ceață, mai mult pentru îmbuibarea buzunarelor și cardurilor miticilor coordonați în pungășii de Alexandru Dedu.

Printre structurile sportive locale care au răspuns pozitiv invitației s-au numărat: CSM Corona, prin echipa de handbal pregatită de Anișoara Marcu, patinatorii de la iTalent – Academia de Patinaj Marius Paraschivoiu, talentele voleiului local de la Juvenil (antrenor Viorel Raicu) și Vulturii (antrenor Iulian Stoian) etc.

În prezent, clubul Transilvania are 9 secții pe ramuri de sport (handbal, baschet, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, atletism, volei, fotbal, snooker) și numără aproape 900 de copii și 30 de antrenori.

Mai multe despre evenimentul aniversar al clubului Transilvania aflați de AICI.

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI