luni, iulie 22, 2024
AcasăBreaking NewsAtacantul brașovean crescut de CS Colțea 1920, Rareș Burnete, premiat la Best...

Atacantul brașovean crescut de CS Colțea 1920, Rareș Burnete, premiat la Best Awards 2023

Atacantul brașovean Rareș Burnete a fost premiat la Best Awards 2023, eveniment dedicat tinerilor fotbaliștilor care s-au evidențiat în acest sezon în Italia, în campionatul de tineret, organizat de Sportitalia, anunță Radio România Brașov FM.

Burnete este golgheterul campionatului Primavera cu 19 goluri marcate pentru Lecce în 31 de meciuri. Alături de echipa sa, Rareș a încheiat pe primul loc în campionat și s-au calificat în play-off.

Născut la Sighișoara și crescut la Brașov, Burnete a început fotbalul la FC Bența și a continuat la Colțea 1920 Brașov. Înainte de a ajunge în Italia în toamna lui 2020, Burnete a mai trecut pe la Academia Hagi și SR Brașov.

Burnete evoluează în acest moment pentru naționala României U19, în tricoul căreia are 6 selecții și două goluri.

Un sezon de excepție a avut și David Sala, un alt fotbalist crescut de CS Colțea 1920 Brașov. David Sala a fost desemnat jucătorul meciului din finala Ligii de Tineret din România dintre CS Universitatea Craiova și UTA Arad, unde victoria a fost de partea craiovenilor. David a debutat în sezonul 2022/2023 și la prima echipă în Liga I.

Sursa foto: Sportitalia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI