luni, iulie 22, 2024
AcasăBaschetBaschet masculin: Corona Brașov învinge la scor pe Laguna București, dar ratează...

Baschet masculin: Corona Brașov învinge la scor pe Laguna București, dar ratează in extremis calificarea în Final 8-ul Cupei României

Duminică seara, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, Corona Brașov a disputat al doilea meci din prima fază a Cupei României la baschet masculin.

Brașovul a învins categoric, scor 102-49, pe sferturi 27-7, 21-9, 16-14 și 38-19 pe Laguna București. După eșecul cu 60-81 din prima etapă, suferit în fața celor de la Voluntari, Corona a terminat pe locul secund în grupă, cu 3 puncte și un coșaveraj de +32. Insuficient pentru calificarea în Final Eight-ul competiției. În urma victoriei cu 93-53 contra echipei din Vâlcea, CSM Constanța a luat locul Coronei în faza următoare a competiției, cu un coșaveraj de +36.

Cu 35 de puncte, C.J. Williams a fost cel mai bun marcator de la Corona în meciul cu Laguna. A fost urmat de Armin Cane, cu 17 puncte, Gray și Wilson, câte 13 puncte, ultimul și cu 14 recuperări, cele mai multe.

Foto: FRBtv.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI