BASCHET: Olimpia CSU Brașov, victorie superbă împotriva Rapidului (VIDEO)

0
134

Olimpia CSU Brașov a obținut, în această seară, în Sala Sporturilor, o victorie entuziasmantă, după un joc excelent. Fetele antrenate de Dan Calancea și Nenad Marinkovic au învins, cu 80-72, pe Rapid, pe sferturi 15-16, 17-23, 24-17 și 24-16.

Astfel, după eșecul de pe terenul ultimei clasate, Municipal Târgoviște, Olimpia a reușit o prestație de zile mari în fața unui adversar extrem de puternic. Olimpia a fost, practic, o altă echipă față de acum câteva zile. Mult mai determinate și cu o atitudine profesionistă, brașovencele au arătat și caracter. Au revenit de la 32-39, atât cât era scorul la pauza mare. Au făcut două ultime sferturi extraordinare și au obținut o victorie senzațională.

Pentru Olimpia CSU Brașov au marcat: Voica – 20 pct, Pesovic – 19 pct, Frîncu – 18 pct, George – 13 pct, Nan – 8 pct, Pricop – 2 pct. Brașovencele au urcat pe locul 3, cu 26 de puncte. Etapa viitoare, Olimpia va întâlni, tot în Sala Sporturilor, pe 25 februarie, în Cupă, pe FCM Târgu-Mureș.

Insuccesul de acum câteva zile, de la Municipal Târgoviște, nu a rămas fără consecințe. Astfel, Olimpia a ajuns la o înțelegere de comun acord pentru rezilierea, pe cale amiabilă, a contractelor cu Nikolina Zubac, Georgiana Plăvițu și Alexis Cortez. Ultimele două au semnat cu Agronomia București.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.