sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAlte sporturiBrașoveanca Medeea Andrada Telișcă, convocată la naționala U17 de volei pentru Europenele...

Brașoveanca Medeea Andrada Telișcă, convocată la naționala U17 de volei pentru Europenele de Volei de la Ankara

În perioada 17.01.2023 – 23.01.2023, echipa nationala de volei feminin a României U17 se va deplasa în Turcia, la Ankara, unde se desfășoara Campionatul European de Volei.

Din componența echipei României face parte și sportiva brașoveancă Medeea Andrada Telișcă, dublu legitimată la echipele de club CSM Corona Brasov, echipa ce evoluează în Divizia A2 și la Bravol Brașov, club coordonat de Laslo Sebastian Marius, unde antrenori sunt Răzvan Patran și Balhaceanu Florin.

Voleibalista noastră este pasionata de matematica si informatică, participând la diferite concursuri de profil. Convocarea la națională este un cadou de ziua ei, putem spune (este născută în 27 ianuarie). Ea este elevă în clasa a 9-a, la Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil” .

2022 a fost un an foarte încărcat pentru sportiva noastră. A fost anul în care s-a pregătit și a susținut examene la Evaluarea Naționala. A obținut media 9,52 și a reușit, în paralel, și să se antreneze intens. Chiar cu două antrenamente pe zi, pentru a putea face parte din echipa națională de volei, unde evoluează pe postul de extremă.

Andrada Medeea Telișcă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII