duminică, aprilie 21, 2024
AcasăBaschetBrașovul aliniază 3 echipe la startul Campionatului Național U14 de baschet masculin

Brașovul aliniază 3 echipe la startul Campionatului Național U14 de baschet masculin

Baschetul juvenil din Brașov este pe drumul cel bun. În acest sezon competițional avem trei echipe care s-au înscris în Campionatul Național Under 14 ani.

Noua stagiune a început la finalul săptămânii trecute. Cele 3 grupări locale care fac parte din Campionatul Național U14 sunt: ABC Galactica Brașov, CSS Brașovia și ACS Zeiden Brașov. Galactica este clubul fostei mare baschetbaliste a Brașovului și a României, Magda Jerebie. În weekend, ABC Galactica Brașov a susținut trei meciuri în deplasare, la Ploiești. A câștigat două confruntări: 66-53 cu CSO Voluntari și 93-54 cu Baschet Team Giurgiu. În ultimul duel, Galactica a fost învinsă de fosta campionă național la U12 și U13, gazda CSM Petrolul Ploiești. Cu două succese și un eșec, Galactica este pe locul secund al grupei, cu 5 puncte.

CSS Brașovia și ACS Zeiden s-au întâlnit într-un adevărat derby al weekend-ului. Câștigătoare a fost Brașovia, care a învins pe Zeiden cu 61-44. CSS Brașovia a mai trecut, tot la finalul săptămânii, de ABC CSU Sibiu, 68-53 și de ACS Isports Ploiești, scor 70-63. În fine, ACS Zeiden Brașov a fost învinsă de ABC CSU Sibiu, 41-65, dar a câștigat meciul cu ACS Isports Ploiești, scor 53-43.

Echipa Galactica U14 din meciul de la Ploiești:

Filip Tiu
Tudor Surugiu
Andrei Simion
Denis Ionescu
Mateo Manijean
Răzvan Ilie
Rareș Gogu
Andreas Văcaru
Mihai Ghișoi
Teo Mija
Bujdoso L.

Antrenor Gabriel Negru

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI