sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăRugbyCampionatul Național de Rugby -7: CSU Phoenix Brașov, 2 înfrângeri și o...

Campionatul Național de Rugby -7: CSU Phoenix Brașov, 2 înfrângeri și o victorie

Sâmbătă, 9 septembrie 2023, a avut loc, la Galati, prima etapă din Campionatul National de Rugby-7, Seria Promovare, la care a luat parte și echipa CSU Phoenix Brașov.

Din păcate, tinerețea și lipsa de experienta, la care s-au adăugat câteva greșeli individuale, au făcut ca brașovenii să piardă primele partidele din grupă: 10-22 cu CSM Galați și 5-19 cu CSU Alba Iulia.

Ambele meciuri au avut același scenariu: o prima repriza slabă, în care s-au marcat majoritatea punctelor, iar în a doua repriză CSU Pheonix și-a dominat adversarele, fiind la un moment dat foarte aproape să refacă diferența de scor.

Acest lucru este îmbucurător pentru noi și demonstrează faptul că putem reveni în joc, deși suntem conduși și va trebui să ne motiveze pe viitor să intrăm mai motivați în teren încă de la începutul meciului. Acest lucru s-a văzut în ultima partidă, când am învins la scor formația CSM Sibiu: 49-0. Sperăm ca la următorul turneu ce va avea loc la Alba Iulia, pe 14 octombrie, sa avem o comportare mult mai bună și să reușim o clasare cât mai sus în clasament. Mulțumim celor care ne sprijină și sunt alături de noi: Consiliul Județean Brasov, CSU Brasov, Temad, KPT, membrilor și susținătorilor clubului”, au transmis reprezentanții clubului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII