Ce a declarat antrenorul Coronei Brașov, Călin Moldovan, înaintea finalei barajului de promovare în liga a doua?

1
784

În manşa tur a finalei barajului pentru promovarea în liga a doua de fotbal, Corona Braşov va întâlni, sâmbătă seara, de la ora ora 18.00, în deplasare, pe ACS Vedița Coloneşti, din județul Olt, echipă care a eliminat în semifinalele barajului de promovare chiar pe SR Braşov, cu scorul general de 2-1.

În aceeaşi fază a competiției, Corona Braşov a trecut fără emoții de ACSO Filiaşi, din județul Dolj, cu 5-0 la general. Despre confruntarea din acest weekend ne-a vorbit antrenorul Coronei Braşov, Călin Moldovan.

Suntem conștienți că suntem în fața unei duble foarte dificile, mai ales jocul de la Colonești va fi extrem de greu, atât prin prisma adversarului, cât și prin prisma terenului de joc. Știm cu toții că suprafața de joc nu se prezintă în cele mai bune condiții. Cu toate acestea, ne-am pregătit bine săptămâna aceasta și băiețiii sunt foarte motivați ca la capătul celor două jocuri să promovăm în liga a doua, pentru ca Brașovul să aibă o echipă la un eșalon superior„, a declarat Călin Moldovan, antrenorul celor de la Corona Braşov.

Manşa retur a finalei pentru promovarea în liga a doua de fotbal va avea loc pe 29 mai, de la ora 17.30, pe Stadionul Tineretului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.