Ciprian Anghel, antrenor Kids Tâmpa: „Considerăm că am meritat victoria cu SR Brașov!”

1
716

ACS Kids Tâmpa Brașov a învins cu 3-2 (2-1) pe SR Brașov, într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii a 3-a, care s-a disputat sâmbătă, pe Stadionul Tineretului.

Antone a deschis scorul pentru „alb-albaștri”, după o degajare lungă a propriului propriului portar (20). SR-ul a egalat după doar cinci minute, prin Sandu, însă Kerekes a stabilit scorul pauzei (43). Nou intratul Spătaru a majorat diferența (80), iar căpitanul „galben-negrilor”, Horia Popa, a înscris pentru 3-2 (89).

A fost un meci în care, în sfârșit, am arătat că putem fi ceva mai maturi în joc și nu am mai făcut multe greșeli copilărești. Considerăm că am meritat această victorie, care a venit după o atitudine foarte bună a tinerilor noștri jucători. Ne doream victoria cu oricine am fi jucat, pentru că veneam după multe rezultate negative și aveam nevoie de o descătușare, un blocaj pe care dacă cu îl depășeam nu prea mai puteam crește în evoluții. Cu cei de la SR suntem și am fost în relații bune, ne-am ajutat, mulți dintre băieții noștri au fost împrumutați la ei o perioadă. Nu avem nimic de împărțit cu nicio altă echipă din oraș și le dorim adversarilor noștri mult succes, să reușească să promoveze!„, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, echipă care se află la primul succes din 2021 și a acumulat 9 puncte, fiind pe ultima poziție în C5.

Partida a avut două eliminări, Edi Rența de la SR, respectiv Zota de la Kids Tâmpa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.