luni, iulie 22, 2024
AcasăFotbalColțea 1920 va juca pe Tineretului meciurile de acasă din Liga a...

Colțea 1920 va juca pe Tineretului meciurile de acasă din Liga a IV-a!

Rămasă singura reprezentantă a Municipiului Brașov în Liga a IV-a, Colțea 1920 va oferi posibilitatea iubitorilor de fotbal din Brașov să vadă  fotbal județean pe stadionul Tineretului.

„Mulțumim Direcției de Sport pentru deschiderea avută pentru această colaborare. E important ca iubitorii de fotbal din oraș să aibă posibilitatea să vină la stadion cât mai des. Vom respecta programul eșalonului superior și vom colabora ca să protejăm pe cât posibil suprafața de joc. Ne bucurăm că putem oferi copiilor legitimați la clubul nostru șansa de a urmări seniorii la lucru pe cel mai important stadion al orașului. Va fi un sezon interesant la nivel județean și așteptăm brașovenii la stadion”, a declarat Ciprian Jurubescu – președinte CS COLȚEA 1920 Brașov.

Colțea 1920 este antrenată de Liviu Nicolae. A debutat în acest sezon al Ligii a IV-a cu o victorie concludentă, 5-0 la Hoghiz. Sâmbătă 26 august , orele 14.00, va juca pe Tineretului împotriva formației Carpați Berivoi: „Sunt bucuros că revin pe Tineretului ca și gazdă. Mă bucur că s-a reușit această colaborare. Vom încerca să jucăm un fotbal ofensiv și să bucurăm pe cei care ne vor fi alături. Avem o echipă mixtă, cu câțiva jucători experimentați și cunoscuți precum Vlad Olteanu sau Bogdan Căucă. Alături de copii din propria pepinieră, pe care abia aștept să-i debutez la nivel de seniori.”

Sâmbăta, de la ora 14.00, este momentul ales de clubul brașovean pentru disputarea partidelor oficiale pe Tineretului. Prima posibilitate de a vedea la lucru echipa Colțea este sâmbătă 26 august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI