luni, iulie 22, 2024
AcasăHocheiComisia de competiţii a FRHG a decis să renunţe la play-off

Comisia de competiţii a FRHG a decis să renunţe la play-off

Comisiei de competiţii din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă a decis să renunţe la desfăşurarea fazei play-off a Campionatului Naţional, astfel că se vor juca direct finale, a anunţat CSA Steaua pe pagina sa de Facebook.

CSA Steaua şi Corona Braşov, primele două clasate în Grupa A, vor juca finala mare a campionatului (cel mai bun din trei partide), în timp ce pentru medaliile de bronz se vor bate ACSH Gheorgheni, a treia clasată în Grupa A, şi SC Miercurea Ciuc (campioana en titre), câştigătoarea Grupei B.

Sistemul competiţional în sezonul 2022-2023 a prevăzut o primă parte în care s-a jucat fiecare cu fiecare, apoi primele trei au fost repartizate în Grupa A, iar următoarele patru în Grupa B.

Iniţial, formatul prevedea ca cele trei formaţii din Grupa A şi câştigătoarea Grupei B să joace un play-off, la finalul căruia primele două echipe se luptau pentru titlu, iar celelalte două pentru medaliile de bronz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI