duminică, iulie 14, 2024
AcasăBreaking NewsCorona a pierdut duelul cu Rapid

Corona a pierdut duelul cu Rapid

Echipa de handbal feminin Corona Brașov continuă seria nefastă din Liga Florilor și a înregistrat un nou eșec, mai devreme, în Sala Sporturilor D.P. Colibași.

Fetele de la Corona au avut, de data aceasta, un adversar redutabil, Rapid București. Echipa din Giulești s-a impus fără emoții, scor 38-31, 18-16 la pauză. Împinse de la spate de un public fabulos, care a umplut până la refuz Sala Sporturilor, Corona Brașov a început senzațional meciul.

A avut chiar un avans de cinci puncte, în minutul 18, scor 12-7. Au urmat șase minute de coșmar, în care brașovencele nu au marcat niciun gol și le-au permis bucureștencelor, mult mai experimentate, să profite și să treacă în avantaj pentru prima dată în meci în minutul 24, scor 13-12.

Debutul părții secunde a fost dezastruos, astfel că Rapid s-a desprins pe tabelă, scor 24-17, în minutul 35. Gazdele s-au mai apropiat pe parcurs, însă nu au reușit să depășească în niciun moment handicapul de 4 puncte. Astfel că Rapid a obținut un nou succes, iar Corona rămâne fără victorie din luna octombrie. Pentru Brașov urmează deplasarea de la Știința București, pe 3 februarie.

În clasament, Corona este pe loc de baraj, 11, cu tot atâtea puncte. Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Carlos Azenaide, cu 8 goluri, urmată de Alisia Boiciuc și Laura Lasm, ambele cu câte 4 goluri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI