Corona Brașov a luptat de la egal la egal cu una dintre echipele bune din Liga Florilor și a ratat la limită calificarea în semifinalele Cupei României

0
158

Echipa de handbal feminin Corona Brașov arată ca o grupare de Liga Națională. Asta deși, încă, evoluează în Divizia A. În sferturile Cupei României, formația antrenată de Alin Bondar a întâlnit, în această seară, în Sala Sporturilor, pe Dunărea Brăila. Oaspetele s-au impus cu 28-26, 16-13 la pauză, la capătul unui meci extrem de echilibrat.

Adversarul din această seară este pe locul 5 în Liga Florilor, fiind una dintre cele mai în formă echipe, cu victorii pe linie în ultimele 7 meciuri. Diferența de eșaloane nu s-a văzut în această seară. Impinse de la spate de un public numeros, fetele de la Corona au arătat multă determinare. Au condus cu 4-3 în debutul confruntării. Experiența brăilencelor s-a văzut, iar gruparea vizitatoare s-a detașat la 14-7. Până la pauză, însă, brașovencele s-au apropiat la 13-15 și ulterior 13-16.

Repriza secundă a debutat bine pentru Corona, care s-a menținut la un punct în spatele formației din Brăila, 15-16, 17-18 și 19-20. Partida părea tranșată la un moment dat, când s-a făcut 24-20 pentru oaspete. Dar, din nou, Corona a revenit la o lungime, 24-25. În cele din urmă, Brăila a gestionat mai bine finalul și s-a impus cu 28-26, la capătul unui duel aprig disputat. Un meci de Liga Florilor, cu atmosferă pe măsură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.