luni, mai 27, 2024
AcasăHandbalCorona Brașov - CSM București DivA, în etapa a 14-a din Divizia...

Corona Brașov – CSM București DivA, în etapa a 14-a din Divizia A

Sala Sporturilor „D. Popescu Colibași” găzduiește sâmbătă, 19 februarie, începând cu ora 12:00, meciul dintre CSM Corona Brașov și echipa secundă CSM București.

Formația brașoveană antrenată de Alin Bondar întâlnește în etapa a 14-a, pe teren propriu, echipa CSM București, situată în acest moment pe poziția a 7-a în clasamentul Diviziei A.

De cealaltă parte, Corona Brașov ocupă poziția a 3-a (8 victorii), cu 25 de puncte. Pe locul 2 se află CSM Unirea Slobozia (9 victorii), cu 28 de puncte, iar pe prima poziție CSM Galați (10 victorii), cu 30 de puncte. Toate echipele de pe primele trei locuri au câte 11 meciuri jucate.

În ultima etapă, CSM Corona a câștigat pe teren propriu cu CSM Roman (28-24), iar CSM București DivA a făcut egal cu ACS SC. 181 SSP București (22-22).

Accesul spectatorilor este permis în limita a 30% din capacitatea sălii, cu dovada certificatului verde. Biletele, în valoare de 5 lei, vor fi puse în vânzare cu o oră înaintea meciului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI