marți, mai 28, 2024
AcasăBreaking NewsCorona Brașov, înfrângere la limită în Liga Florilor

Corona Brașov, înfrângere la limită în Liga Florilor

Corona Brașov a pierdut la limită, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, confruntarea susținută în etapa a 4-a a Ligii Florilor de handbal feminin.

Echipa antrenată de Alin Bondar a fost învinsă cu 26-27 de trupa din Târgu Jiu. Debutul de meci a fost unul echilibrat, dar oaspetele s-au desprins la trei goluri pe tabelă în minutul 17, scor 10-7. Corona s-a apropiat pe finalul primei reprize, astfel că la pauză scorul a fost 13-11 pentru Târgu Jiu.

Debutul reprizei secunde a fost foarte slab pentru brașovence. Cu numeroase ratări și atacuri pierdute, Corona a fost condusă cu cea mai mare diferență, de șase goluri, scor 16-22, în minutul 46. Finalul a aparținut gazdelor. Împinse de la spate de public, jucătoarele lui Alin Bondar s-au apropiat la un singur gol și puteau chiar egala dacă nu ratau ultimul atac.

La final, antrenorul Brașovului, Alin Bondar, ne-a declarat:

Problema este că ratăm foarte mult și din situații clare. Este foarte de greu de gestionat momentul în care ratezi mereu, practic ai plumb în picioare. Apoi lucrurile poate nu îți mai ies la fel nici în apărare. Am avut puterea de a reveni, dar parcă întotdeauna ne-a lipsit ceva. Ori un gol, ori o pasă, iar până la urmă asta a făcut diferența. Nu am cedat, am avut posibilitatea chiar să egalăm, dar nu a fost să fie. Va fi grea perioada următoare de gestionat pentru că sunt deja două înfrângeri la un gol. Și astfel de eșecuri sunt dureroase în viața unei echipe.

Cu 8 reușite, Carlos Azenaide a fost principala marcatoare de la Corona. Fonseca a punctat de 6 ori, iar Pletikosic de 4. Corona va disputa următorul meci abia pe 4 octombrie, tot în Sala Sporturilor, împotriva formației Gloria Buzău.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI