luni, iulie 22, 2024
AcasăBreaking NewsCorona Brașov, pe loc de baraj după eșecul de la Târgu Jiu

Corona Brașov, pe loc de baraj după eșecul de la Târgu Jiu

În ultimul meci al etapei a 17-a din Liga Florilor la handbal feminin, Corona Brașov a întâlnit, în această seară, în deplasare, pe CSM Târgu Jiu. Gazdele s-au impus cu 27-24, 15-10 la pauză. 

Înfrângerea a contat cu atât mai mult cu cât echipa gorjeană este în luptă directă cu formația brașoveană pentru salvarea de la retrogradare. Corona a condus ostilitățile doar în startul partidei, după care gazdele au preluat controlul partidei și au fost în avantaj pe tot parcursul întâlnirii, cea mai mare diferență fiind în prima repriză, de 8 goluri, scor 14-6. După acest eșec, Târgu Jiu a depășit Corona Brașov în clasament. Formația din Valea Jiului este pe locul 10, cu 18 puncte, iar fetele noastre sunt pe 11, loc de baraj, cu 17 puncte. În duelul din această seară, de la brașovence s-au remarcat: Pletikosic și Laura Lasm, câte 6 goluri, Klikovac – 4 goluri și Fie Woller – 3 reușite.În runda următoare, Corona Brașov va primi vizita celei mai bune echipe din România, campioana CSM București. Meciul se va juca în Sala Sporturilor, pe 8 martie, de la ora 15.00. 

FOTO: Facebook / Corona Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI