luni, iulie 22, 2024
AcasăHandbalCorona Brașov, victorie în etapa a 4-a a Diviziei A

Corona Brașov, victorie în etapa a 4-a a Diviziei A

Corona Brașov a învins fără emoții, ieri, echipa Centrului Național de Excelență de la Sfântu Gheorghe, scor 39 – 23 (17 – 11).

Elevele lui Alin Bondar au demonstrat în meciul de ieri că formează o echipă, jocul Coronei având o nouă față, cu faze închegate de joc și coerență în atac.

Se pare că sfaturile legate de încrederea în sine ale antrenorului principal, Alin Bondar, au prins rădăcini și au încolțit în moralul fetelor, aducând astfel un rezultat normal și așteptat, în această fază a competiției.closevolume_off

Rezultatul este unul normal pentru valoarea echipei noastre. Deși tabela de marcaj a înregistrat o diferență semnificativă, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să ne mulțumim cu forma actuală de joc. Trebuie să rămânem ancorați în realitate și să ne pregătim cu seriozitate pentru meciurile importante care vor urma. Felicit fetele pentru rezultat și implicare și felicit echipa adversă pentru că a venit la Brașov să joace handbal.” a declarat Alin Bondar, antrenor principal Corona Brașov.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Bitay Brigitta 6 goluri, Valentina Soreanu 4, Monica Bărăbaș 3, Georgiana Olaru 4, Ana Maria Vacariu 5, Bianca Voica 4, Cristina Iordachi 6, Patricia Moraru 5, Jelena Terzic 1, Gabriela Alexandra Dumitrașcu 1.

Următorul joc al Coronei va avea loc la Piatra Neamț în compania echipei locale duminică, 17 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI