vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalCristi Burlacu, mijlocaș la SR Brașov, povestește cum supraviețuiește financiar

Cristi Burlacu, mijlocaș la SR Brașov, povestește cum supraviețuiește financiar

Fotbalul la Liga 3 nu este uşor, pentru a se putea întreţine jucătorii fiind nevoiţi să muncească în paralel cu activitatea sportivă. La fel se întâmplă şi la SR Braşov, echipă care trăieşte cu ajutorul fanilor care se implică financiar şi unde fotbaliştii au salarii modeste.

Chiar şi în aceste condiţii, formaţia iubită de braşoveni luptă pentru promovare. Cristi Burlacu este unul dintre fotbaliştii de bază la SR Braşov, iar în prima parte a zilei, înainte de antrenament, mijlocaşul este şofer.

„Programul meu începe la 6 dimineaţa, când intru la muncă. Fac Uber până în jurul prânzului, când merg acasă şi mănânc împreună cu familia. Apoi mă pregătesc de antrenamet, unde stau 3 ore. Seara o petrec tot acasă cu familia, cu cel mic. Am ales să fac Uber pentru că programul este flexibil. Eu decid când muncesc şi pot ajunge şi la antrenamente şi la meciuri. Mă descurc, am energie, deşi antrenamentele au intensitate. Fac totul cu plăcere. Îmi place cum lucrează Liviu Nicolae, este un antrenor modern. Totodată, este şi o atmosferă plăcută alături de băieţi şi asta e bine. Mă bucur că fac parte din această echipă, iubită de braşoveni şi încerc să ajut şi eu la fel cum fac cei implicaţi în acest proiect”, a spus Cristi Burlacu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI