vineri, iunie 14, 2024
AcasăBreaking NewsCSM Săcele, un nou club sportiv în județul Brașov

CSM Săcele, un nou club sportiv în județul Brașov

Săcele va avea un nou club sportiv: CSM Săcele. Noul club va avea mai multe ramuri sportive, fiind inclus şi fotbalul.

Clubul Sportiv Municipal Săcele va promova mai multe sporturi, între care și fotbal, baschet, lupte, șah și rugby, iar potrivit primarului Virgil Popa, se pot înființa și alte ramuri sportive.

Culorile oficiale ale CSM Săcele vor fi tradiționalele culori ale sportului săcelean: roșu-negru.

Primăria Municipiului Săcele a susținut continuu dezvoltarea sportului săcelean prin alocarea de finanțări nerambursabile asociațiilor cu profil sportiv.

Însă, a venit momentul ca municipalitatea să se implice mult mai activ în sprijinirea și dezvoltarea sportului de masă și de performanță de la Săcele. Astfel, săptămâna trecută a fost lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Săcele.

C.S.M. Săcele, va fi  o persoană juridică de drept public, organizată ca instituție publică în subordonarea Consiliului Local Săcele, iar culorile oficiale ale clubului vor fi tradiționalele culori ale sportului săcelean roșu-negru.

În prima etapă, Clubul Sportiv Municipal Săcele va promova următoare sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei, lupte, șah, rugby, însă se pot înființa pe parcurs și alte ramuri sportive.

Prin înființarea CSM Săcele se va urmări dezvoltarea sportului de masă și de performanță la nivelul municipiului Săcele, selecţia continuă, pregătirea sportivă, performanţa şi participarea la competiţiile interne şi internaţionale”, a transmis Virgil Popa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI