marți, mai 28, 2024
AcasăMainCSS Făgăraș: 2 medalii de aur și 2 de bronz la Campionatul...

CSS Făgăraș: 2 medalii de aur și 2 de bronz la Campionatul Național de Juniori la lupte greco romane

În acest weekend, la Târgu- Mureș, s-a desfășurat finala Campionatului National de Juniori U-20. Elevii de la CSS Făgăraș Transporturi Brașov, sub îndrumarea antrenorului Viorel Milinceanu, maestru emerit al sportului, au avut o comportare de excepție, reușind să obțina 4 medalii: 2 de aur si 2 de argint.

Medaliile de aur si titlurile de campioni nationali au fost obtinute de Eusebiu Tiba – categoria 63 kg și Pavalasc Razvan – cat. 87 de kg, iar medaliile de bronz de Koszokar Raul – cat 77kg si Tifancea Daniel – cat 82 kg.

„Mă bucur pentru sportivii mei. Sunt fericit. Este o continuare a acestei generații de excepție. Generatie care a obținut peste 25 de medalii nationale si internationale”, ne-a declarat antrenorul Viorel Milinceanu.

Razvan Pavalasc, campion 87 kg: „Am venit doar cu gândul la acest titlu. Orice alt rezultat ar fi fost ceva negativ pentru mine. Sunt foarte fericit”.

Eusebiu Tiba, campion 63 kg: „Am o întrecere cu fratele meu. Și el fost campion și luptător de performanță. Cu acest titlu cred ca l-am depășit și sunt foarte mânsdru. Cred că și el este fericit pentru mine”.

O nouă finală va avea loc la Medgidia, U13, săptămâna viitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI