CSU Brașov este campioană națională U19 la baschet feminin!

0
177

CSU Brașov este campioana României la categoria U19 feminin. Echipa generației 2004, antrenată de Nenad Marinkovic, a triumfat la turneul final desfășurat în perioada 21-22 Februarie anul curent, la Brașov, anunță www.unitedhoops.ro.

În finală, gruparea de sub Tâmpa a depășit Olimpia București, scor 73-65. Meciul s-a desfășurat astăzi. Partida a fost controlată în întregime de brașovence. Acestea s-au desprins la șapte puncte în primul sfert și au plecat la vestiare în avantaj de două posesii, scor 34-30.

Ofensiva formației gazdă a funcționat impresionant în sfertul al 3-lea, pe parcursul căruia a înscris 29 puncte și s-a desprins decisiv pe tabela de marcaj. Secvența decisivă nu a adus schimbarea.

Alexia Frîncu a totalizat 20 puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive, 5 intercepții, Delora Pricop a adăugat 15 puncte, 17 recuperări, alte trei sportive de la Brașov având cel puțin zece puncte marcate. În replică, Bianca Georgescu a reușit 18 puncte, 9 recuperări, iar Miky Panait a terminat cu 13 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, 5 intercepții pentru Olimpia.

Medaliile de bronz au fost acontate de Sportul Studențesc. Gruparea din capitală a învins CSȘ CSM Târgoviște în finala mică, scor 64-57.

De la CSU Brașov, în acest turneu, Delora Pricop a fost cea mai bună recuperatoare – 30 de recuperări. Ioana David, cea mai bună pasatoare, cu 15 assisturi. Iar Alexia Frâncu a fost MVP-ul turneului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.