luni, iulie 22, 2024
AcasăFotbalDan Alexa: „Ne dorim mult să batem şi Steaua şi Dinamo în...

Dan Alexa: „Ne dorim mult să batem şi Steaua şi Dinamo în 7 zile”

După ce a răpus pe Steaua, FC Braşov vrea să bată şi pe Dinamo. Cu un moral extrem de bun după victoria din Ghencea, stegarii sunt gata şi de “ultima luptă” din acest an, cea cu Dinamo Bucureşti.

Cu un succes împotriva “câinilor” FC Braşov ar putea urca pe un loc de play-off, dacă o ajută şi rezultatele din celelalte meciuri, şi ar face ca vacanţa de iarnă să fie una foarte liniştită.

Până acum FC Braşov nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon, şi are un bilanţ foarte bun, 3 victorii şi 4 egaluri în 7 meciuri şi este printre puţinele echipe neînvinse în meciurile de acasă. Cu toate acestea, Dinamo pare a fi “o nucă destul de tare”, asta pentru că şi ea este în ultimele nouă meciuri are o singură înfrângere.

„Este un meci important pentru noi. Pentru că avem posibilitatea să ne apropiem de play-off. Putem să avem sărbători liniştite, plus o perioadă lungă de pregătire în care să fim liniştiți. Este o ultimă impresie care contează foarte mult. La Dinamo am evoluat aproape 3 ani. Am făcut performanțe ca jucător. Am câştigat campionatul. Respect Dinamo. Ce s-a întâmplat după aceea este o altă discuție. Îmi doresc să câştigăm. Am reuşit să câştig împotriva lui Dinamo de mai multe ori. Sper să o facem şi sâmbătă, pentru că este un meci important pentru noi”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

Pentru acest meci Dan Alexa are tot lotul la dispoziţie. Doar Ivan Fustar, Andrei Lascu şi Yanis Mbombo sunt incerţi.

„Pentru Dinamo este cam ultima şansă de a mai spera la play-off. Au arătat foarte bine sezonul acesta din etapa a 6-a. A fost una dintre echipele bune ale Ligii a 2-a. Au pierdut puncte la începutul sezonului. Au un lot bun şi un antrenor pe care îl apreciez şi care este prietenul meu, Ovidiu Burcă. Trebuie să avem o evoluţie bună, să fim determinaţi. Să tratăm jocul foarte serios. Ne dorim mult să batem şi Steaua şi Dinamo în 7 zile. Să menţinem forma bună este esenţial. O clasare în primele 6 echipe la finalul acestui an ne-ar da multă încredere”, a completat Dan Alexa.

Meciul cu Dinamo va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 13.15, pe Stadionul Tineretului. Partida poate fi urmărită şi la TV pe canalele Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI