marți, mai 28, 2024
AcasăAutoDan Gîrtofan și Andrei Gîrtofan, încredere maximă înaintea Raliului Argeșului

Dan Gîrtofan și Andrei Gîrtofan, încredere maximă înaintea Raliului Argeșului

Încă un weekend plin de adrenalină pentru ProRally Team Brașov. Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia Rally 2), respectiv Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Subaru Impreza N15) se vor lupta din nou cu secundele, pe probele de la Raliul Argeșului Catena, etapa a 5-a a CNRB.

După două curse cu ghinion, la Harghita și Maramureș, Giri speră să aibă mai multă șansă și să ofere din nou spectacolul așteptat de fanii care vor lua cu asalt „specialele” argeșene, mai ales celebrele Transfăgărășan și Lacul Vidraru. „Sunt niște probe foarte frumoase aici, pe meleaguri argeșene. Toți știm că Transfăgărășan și Lacul Vidraru sunt «reginele», dar încă nu știm cum se va prezenta în timpul cursei. Încă se mai fac lucrări de reparații și, deși azi (n.r. – joi) erau ok și am prins și soare pe ele, când va fi cursa se anunță ploi și totul se va schimba. Prima probă este una foarte faină, bărbătească, de raliu. Iar celelalte sunt și ele interesante. Sperăm să fi lăsat în spate ghinioanele din ultimele curse și să avem parte de un raliu fără evenimente și cu un rezultat bun”, a declarat Dan Gîrtofan.

Entuziasmat de rezultatul din Maramureș, unde a câștigat clasa RC2N și a terminat pe 5 la general, Andrei Gîrtofan vrea să repete experiența și la Raliul Argeșului. „Pentru noi este o reîntoarcere frumoasă la Pitești și pe probele argeșene. Este raliul la care am debutat la volanul unui Subaru Impreza și e unul special. Venim după un rezultat foarte bun și trebuie să arătăm că nu a fost unul întâmplător. Va fi un raliu frumos, cu probe spectaculoase, pe care se poate întmpla orice. Sperăm să rămânem în top la clasă și să fim și mai sus la general”, a spus Andrei Gîrtofan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI