vineri, iunie 14, 2024
AcasăAlte sporturiDavid Popovici, aur și la proba de 200 de metri de la...

David Popovici, aur și la proba de 200 de metri de la Sette Colli Trophy

David Popovici a câștigat o nouă medalie de aur la concursul de natație Sette Colli Trophy de la Roma. Acesta a reușit să se impună și în finala probei de 200 de metri liber.

David Popovici a cucerit o nouă medalie de aur la concursul de natație Sette Colli Trophy de la Roma.

După ce a cucerit sâmbătă aurul la proba de 100 de metri liber, sportivul legitimat la CS Dinamo București a fost pe val și duminică și a încheiat pe primul loc și cursa la 200 de metri liber.

Calificat cu al patrulea timp în finala probei de 200 de metri, David Popovici a controlat cursa și a încheiat-o în 1:45,49 minute, fiind urmat de britanicul Thomas Dean (1:46,86 minute). Podiumul a fost completat de italianul Stefano Di Cola, care a scos 1:49,90 minute.

Așadar, concursul Sette Colli Trophy de la Roma a fost repetiția perfectă pentru Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Acestea sunt programate între 23 și 30 iulie.

David Popovici a cucerit două medalii de aur la CE Natație de la Roma din august 2022, sportivul nostru fiind de neoprit în proba regină de 100 m liber , dar și în cea de 200 m liber.

Reamintim că în luna iunie a anului 2022, David Popovici a făcut dubla la CM de Natație de la Budapesta, el reușind să se impună în probele de 100 de metri liber și 200 metri liber.

Sursă: HOTNEWS

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI