Derby sub Tâmpa! SR își joacă promovarea cu Corona! Avancronica partidei

1
916

SR Braşov se va duela sâmbătă, de la ora 14.00, pe „Tineretului”, cu Corona Braşov, în penultima etapă a Seriei a 5-a a Ligii 3. Corona are asigurat matematic locul 1, în timp ce SR Brașov este pe locul 2, cu 26 de puncte, la două lungimi de CS Blejoi.

Despre confruntarea de sâmbătă, tehnicianul Liviu Nicolae a declarat: „Vom întâlni cea mai bună echipă din serie. Spun asta datorită cifrelor, a jucătorilor pe care îi au cei de la Corona şi, nu în ultimul rând, datorită bugetului de care dispune această formaţie. Noi venim după un joc în care consumul a fost foarte mare. Dar rezultatul de la Blejoi ne dă o motivaţie mult mai mare de a reuşi în demersul nostru de a duce echipa cât mai sus. Nu este un joc decisiv, nu trebuie să avem nici o presiune. Cunoaştem adversarul, chiar dacă am spus că întâlnim cea mai bună echipă din serie, ştim că dacă vom face ce am pregătit în această săptămână vom avea şansa noastră. Până la urmă, în fotbal, pe teren, cei mici pot să îî învingă pe cei mai puternici”.

Înaintea partidei, antrenorul Coronei, Călin Moldovan, a declarat că deşi echipa şi-a asigurat deja primul loc în serie, atât el cât şi jucătorii lui vor aborda în continuare competiţia cu maximă seriozitate. „Chiar dacă noi nu mai avem miza punctelor pe care trebuie să le adunăm, asta nu înseamnă că nu respectăm competiţia şi nu tratăm sau vom trata serios, fiecare meci pe care îl avem de jucat. La fel se va întâmpla şi sâmbătă, vom intra să jucăm şi să ne facem treaba cum ştim mai bine. Nu avem alte orgolii decât acelea sportive, de a construi şi de a face performanţă. Ne dorim, aşa cum se ştie, promovarea în liga a doua, şi din acest motiv vom munci la fel de serios în continuare”, a spus tehnicianul Coronei.

În meciul cu SR Braşov, de la Corona vor lipsi Mutu, Voicu şi Asztalos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.