sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAtletismDirectorul Școlii Moieciu de Jos, campion național la Alergare Montană!

Directorul Școlii Moieciu de Jos, campion național la Alergare Montană!

Duminică 25.06.2023 la Cocorăști Mislii s-a desfășurat Campionatul Național de Alergare Montană Masters, unde profesorul Marius Olteanu, director la Școala Gimnazială Moieciu de Jos, legitimat la CSM Brașov, a obținut o nouă performanță remarcabilă clasându-se pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, devenind Campion Național, la categoria M45!

Marius Olteanu a spus că pentru a obține această performanță se antrenează zilnic, sportul devenind, pentru el, un stil de viață.

Prin tot ceea ce fac, vreau să le arăt și elevilor mei de la Școala Gimnazială Moieciu de Jos că prin muncă, ambiție, perseverență și determinare se pot obține rezultate remarcabile indiferent de vârstă și nu există nu se poate”, dar nu trebuie să uităm că: „Educația este cheia cu ajutorul căreia putem deschide orice ușă’’!

Sportivul a anunțat că se pregătește intens pentru Campionatul Mondial de Alergare Montană – Madeira, Portugalia, precum și pentru Campionatul European ȋn Aer Liber – Pescara, Italia, campionate care cor avea loc în luna septembrie 2023.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII