Doi antrenori noi în sfaff-ul clubului ACS Transilvania Brașov!

0
1125

ACS Transilvania Brașov are un nou nume în colectivul său tehnic. Mihaela Strugaru pregătește micuții sportivi ai secției de atletism din cadrul clubului. De curând, Marian Botezatu s-a alăturat și staff-ului de la handbal masculin.

Sportivă de performanță timp de 15 ani, antrenoarea atleților de la Transilvania a fost componentă a loturilor naționale ale României, participând la numeroase competiții de Grand Prix, naționale și internaționale. Astfel, a obținut numeroase medalii la Campionatele Naționale, atât la individual cât și în proba de ștafetă. A reușit să câștige atât medalia de argint, cât și pe cea de aur, la ștafeta 4*400, acestea fiind doar două dintre performanțele importante ale Mihaelei. „Mă bucur să mă alătur acestui proiect, un club care are deja destule performanțe, la mai multe discipline, dar care se face remarcat și prin numărul mare de copii din Brașov care se mișcă, socializează, de la cele mai mici vârste”, a spus noua antrenoare a ACS Transilvania. „O altă fostă sportivă cu rezultate excelente care ni se alătură pentru a avea grijă de copiii care fac sport «în curtea» noastră. Facem eforturi pentru a ne menține la nivel înalt, din toate punctele de vedere, chiar și în această perioadă, în care pregătirea sportivilor a fost afectată de pandemia de coronavirus. Sportul merge înainte, mergem și noi înainte și ne străduim să lucrăm bine, ca și până în prezent, pe coordonatele care descriu filosofia clubului, educație și performanță”, a precizat și prof. dr. Răzvan Enoiu, președinte onorific al ACS Transilvania.

O altă figură cunoscută a sportului brașovean se alătură proiectulu ACS Transilvania. Marian Botezatu va completa staff-ul secției noastre de handbal masculin. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității Transilvania, specializarea handbal, Marian este dublu campion național la juniori, cu Dinamo Brașov (J1 și J2), evoluând apoi la seniori pentru gruparea brașoveană, dar și pentru Tractorul, Mopaco Sfântu Gheorghe sau Arctic Găești. Este cunoscut iubitorilor de sport din Brașov și nu numai pentru cariera jurnalistică, ani buni fiind „omul cu handbalul”, la Brașov, fiind prezent, în această calitate, la numeroase Campionate Mondiale și Europene, în perioada 1997-2014. De câțiva ani, Marian Botezatu este antrenor în handbalul juvenil brașovean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.