marți, mai 28, 2024
AcasăSporturi de contactDoi sportivi braşoveni, la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă

Doi sportivi braşoveni, la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă

În perioada 23 – 26 septembrie 2021 se va desfăşura, pe plaja Neversea din Constanţa, Campionatul Mondial de Lupte pe plajă, competiţie dedicată cadeţilor, juniorilor şi seniorilor.

Odată cu introducerea acestui stil de catre CIO pe lista disciplinelor olimpice începând cu ediţia din Los Angeles 2028, cu siguranţă vom regăsi printre sportivii calificaţi la această ediţie şi sportivi care participă la acest campionat mondial.

Braşovul, continuând buna tradiţie, va avea 2 sportivi la acest campionat mondial: Eusebiu Tiba – categoria 70 kg (foto dreapta) și Răzvan Pavalasc – categoria 80 kg, sportivi legitimati la CSS Făgăraș Transporturi Brașov și pregătiți de maestru al sportului, antrenor Viorel Milinceanu.

Este cu atât mai mult de apreciat această performanță, cu cât amândoi sportivii provin din luptele greco-romane, luptele pe plaja disputându-se după regulament de lupte libere, dar rezultatele obținute de acești sportivi în competițiile naționale au atras atenția conducerii tehnice a lotului național, culminând cu aceasta convocare.

Sa fim alaturi de sportivii noştri, meciurile putand fi vizionate live AICI!

De menţionat faptul că CSS Făgăraş Transporturi este singurul club de lupte greco-romane de juniori din ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI