Dramatism în finala Campionatului Național de hochei pe gheață! Câștigătoarea se va decide în ultimul meci!

1
850

În această seară, la Miercurea Ciuc, a fost programat meciul 4 al finalei Campionatului Național de hochei pe gheață. Corona Wolves Brașov a reușit să învingă, cu 3-0, pe Sport Club Miercurea Ciuc, pe reprize 1-0, 0-0, 2-0. Golurile brașovenilor au fost marcate de Tranca (07’31”), Klempa (50’25”), Valchar (58’07”).

Astfel, după ce au fost conduși cu 0-2 la general, brașovenii au reușit să întoarcă senzațional soarta finalei și au egalat la general, după două victorii obținute chiar la Miercurea Ciuc. Meciul 5, decisiv, va avea loc joi seara, la Brașov. Finala mică a competiției a fost câștigată de CSM Galați, care a învins cu 3-0 pe Gheorgheni.

Foto: Daniel Maximilian Milata

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

  1. Manchester City - Chelsea Londra este finala Ligii Campionilor din acest sezon - Cronica sportivă

    […] 10. Astăzi, începând de la ora 18:30, pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, se va desfășura meciul decisiv al finalei Campionatului Național de hochei pe gheață. După ce au fost conduși cu 0-2 la general, Wolves Brașov au reușit să întoarcă senzațional soarta finalei și au egalat la general, după două victorii obținute chiar pe terenul celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. Finala mică a competiției a fost câștigată de CSM Galați, care a învins cu 3-0 pe Gheorgheni. (Sport Brașov) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.