După Corona, SR Brașov s-a calificat și ea la barajul de promovare! Cele două echipe și-au aflat adversarele!

0
2159

Astăzi a fost programată ultima etapă a Ligii 3 la fotbal.

În Seria a 5-a, pe Stadionul Tineretului din Brașov, liderul Corona a întâlnit, în derby-ul local, „lanterna roșie” Kids Tâmpa. Diferența de valoare s-a văzut în teren, acolo unde Corona a învins categoric, cu 6-1 (1-0).

Kids Tâmpa: Câșlariu – Crihan (46 Enache), Mihăilă, Andrieș, Zota – Mitrică, Moldovan (71 Goșman) – Tenică (64 Stoica), Spătaru (46 D. Popa), Antone – Mureșan (71 Moroie)
Corona: Ciuperceanu – Stăncuțu, Toader, Cîrstian (46 Cîrstian), Dumbravă (46 Voicu) – Linguraru, Nicolau – Manole, Cristescu (61 Leonte), Olaru (74 Argăseală) – Damian (61 Roșu)

⚽1-0, Linguraru (29)
⚽2-0, Damian (58, penalty)
⚽3-0, Cristescu (56)
⚽3-1, D. Popa (68)
⚽4-1, Toader (75)
⚽5-1, Roșu (84)
⚽6-1, Manole (87)

Într-un meci decisiv pentru calificarea la barajul de promovare pentru liga a doua, SR Brașov a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasarea de la Sepsi OSK. Golul stegarilor a fost marcat de Horia Popa, în minutul 34, din penalty. SR Brașov a obținut, astfel, calificarea matematică la baraj, de pe locul 2, cu 28 de puncte.

Ştiam că vom întâlni o echipă bună a seriei. Am fost puţin temători, probabil pentru a nu eşua. Le-am transmis băieţilor toată săptămâna că nu trebuie să ne fie frică de eşec. Au fost şi momente bune, dar aceste aspecte nu mai contează foarte mult acum. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi în momentele bune şi în cele rele. Am arătat că ne facem bine treaba, chiar dacă alţii au grijă să încerce să denigreze aceste lucruri bune facute de noi. Vom continua să îi facem să vorbească. Am trecut prin momente grele. Ne bucurăm acum, vor fi câteva zile libere pentru băieţi. Vom aborda barajul de promovare cu încredere şi cu un nou scop precis, acela de a merge mai sus”, a declarat Liviu Nicolae, antrenorul celor de la SR Brașov.

La barajul de promovare, SR Brașov va întâlni pe ACS Vedița Colonești (Olt), în timp ce Corona va evolua în compania grupării ACSO Filiași (Dolj). Partidele tur vor avea loc sâmbată viitoare, pe Stadionul Tineretului.

Într-un alt meci de astăzi, cealaltă echipă brașoveană, Olimpic Cetate Râșnov, a trecut, acasă, cu 4-2, de CSO Plopeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.