Echipa Steagul Roșu Brașov a fost invitată de FRF să facă parte din viitorul sezon de Liga 3

0
1224

În urma adresei 2239 din 14.05.2021 de la Federația Romană de Fotbal, echipa Steagul Roșu Brașov a fost invitată de FRF sa participe în sezonul viitor de Liga 3-a.

Astfel, clubul Steagul Roșu va reprezenta Brașovul cu încă o echipă la liga a 3-a și a fost demarată depunerea actelor pentru obținerea certificării ca până la data de 25 iunie să fie totul în regulă.

„Fiind in regulă și puși la punct cu toate actele clubului, fără datorii la bugetul de stat și cu marca înregistrată la OSIM, procesul de evaluare a clubului nostru de către FRF va fi o simplă formalitate și nu vom întâmpina nicio problemă în această privință în a evolua in liga a 3-a din sezonul 2021-2022” – Eduard Gherghe.

„Este un pas înainte și încercăm să dăm posibilitatea și variante de a evolua în orașul natal tinerilor fotbaliști crescuți de cluburile de fotbal din mmunicipiul Brașov! Să nu uităm că mai există și alte cluburi de copiii și juniori, care își fac treaba și merită atenția cuvenită! Trebuie să existe colaborare între toate aceste cluburi.” – Dragoș Ivăncescu.

„Ne bucură faptul că munca și seriozitatea noastră este apreciată de FRF și pentru noul sezon am fost solicitați să participăm în liga a 3-a. Pregătirea pentru noul sezon o vom incepe mai repede datorită faptului că vom juca în Cupa României, fiind reprezentanta Brașovului la faza națională.

Vom încerca sa formăm un lot competitiv pentru noul sezon cu jucători tineri brașoveni dar cu siguranță ne vom baza și pe experienta unor jucători care au trecut prin fotbalul profesionist. Avem deja și câteva semnale de la oamenii de afaceri din Brașov,care vor să se alăture proiectului. Brașovul are nevoie de sport,are nevoie de fotbal și de respect. – Ionuț Mitroi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.