luni, mai 27, 2024
AcasăAutoEchipajul brașovean Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș va lua startul la European...

Echipajul brașovean Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș va lua startul la European Rally Trophy

La finalul acestei saptamani, cei doi sportivi vor concura pe un Renault Clio Rally 5. Alaturi de echipaje din Turcia, Bulgaria, Serbia, Macedonia si Romania, la etapa gazduita de orasul Vranjka Banja, din Serbia.

Echipajul brașovean Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș este optimist înaintea acestei curse.

Orasul care ne va gazdui in aceste zile este este unul din cele mai cunoscute şi vizitate oraşe din Serbia. Datorită atât izvoarelor sale termale, cât şi a centrului său recreativ. Insa, noi nu vom merge sa ne odihnim. Dimpotriva, vom incerca sa ne clasam pe o pozitie cat mai buna in clasamentul masinilor cu tractiune fata. Este un raliu lung, cu peste 150 de km de probe speciale si 530 de km de etapa. Pentru noi, ca si echipaj, este o provocare,  tinand cont de numarul sportivilor din alte tari. E adevarat ca vom evolua pe asfalt, suprafata noastra favorita si in conditii meteo favorabile. Astfel, la final speram sa ne declaram multumiti de parcursul nostru.”, spune Ionuț Zăbavă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI