sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAutoEduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului: "Piloții de raliu sunt un adevărat...

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului: „Piloții de raliu sunt un adevărat exemplu pentru toți sportivii din România”

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a fost prezent, astăzi, la Brașov, la conferința de presă susținută înaintea ediției aniversare a Raliului Brașovului, care va avea loc în acest weekend.

Sunt foarte bucuros să fiu aici, chiar dacă provin dintr-un alt sport, văd aici o familie dedicată, cu suflet, care a reușit să țină o competiție la cel mai înalt nivel. Toată viața am fost ghidat după aceste principii, perseverență, dăruire şi respect pentru sport şi adversar. În 50 de ani ați pus suflet și toată experiența dumneavostră în a menține această competiție. Trebuie continuat acest concurs, care sper să ajungă la 100 de ani. Asta îmi doresc și pentru sportul românesc. De sportivi dedicați, care să-și dorească din inimă să facă performanță. Sunt aici sportivi care și-au făcut credite la bănci pentru a avea aceste mașini. Sunt un exemplu pentru toată lumea prin devotamentul lor. Le doresc mult succes tuturor sportivilor”, a precizat Eduard Novak.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII