Ei sunt jucătorii care au evoluat pentru SR Braşov în cele mai multe meciuri în acest campionat

0
668
FOTO: FACEBOOK / SR Brașov

Singurul fotbalist care a evoluat în toate cele 18 partide din campionat a fost Cenk Firat, care a fost titular în 15 dispute, în trei intrând pe parcurs.

Ceilalţi doi capitani, Horia Popa şi Cristi Burlacu, se află şi ei pe podium în ceea ce priveşte numărul de partide în care au jucat.

Horia Popa a fost cel mai folosit jucător din lot, bifând 17 meciuri ca titular, singurul în care a absentat, suspendat, fiind cel cu Sepsi Sf. Gheorghe, din turul campionatului. Totodată el a fost şi cel mai bun marcator al echipei în acest sezon.

A fost un sezon reuşit. Toţi cei care s-au implicat în acest proiect merită aprecieri. Doar neşansa a făcut ca noi să nu fim în finala barajului de promovare. Sunt mândru că fac parte din acest grup. Îi mulţumesc antrenorului Liviu Nicolae că a avut încredere în mine. Mă bucur că am fost ferit de accidentări şi asta se datorează şi staff-ului. Au fost antrenamente foarte bune. Am avut meciuri în Cupa României, în campionat şi în baraj. Jucătorii tineri au căpătat experienţă şi cu siguranţă echipa va fi mai omogenă în viitor. Le mulţumesc fanilor, care au fost tot timpul lângă noi. În momentele grele ne-au încurajat şi ne-au ajutat enorm. Personal, mă bucur că am jucat în multe meciuri, asta mi-am dorit să pot să muncesc pentru această echipă. Faptul că am fost şi cel mai bun marcator să datorează echipei, avem un grup extraordinar aici”, a declarat Horia Popa.

Cristi Burlacu a bifat şi el prezenţe în 17 meciuri, 16 ca titular. A fost rezervă doar în meciul cu Odorheiu Secuiesc, intrând în repriza a doua şi nu a jucat în partida din tur cu Sepsi, fiind suspendat.

Bogdan Căucă a fost titular în 16 partide din campionat, lipsind doar la cele două confruntări cu Kids Tâmpa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.