FC Brașov are sponsor principal! O agenție de pariuri importantă din România

0
176

Una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România s-a alăturat clubului de sub Tâmpa. Get’s Bet va apărea pe pieptul tricourilor FC Braşov, astfel compania devenind unul dintre principalii parteneri al echipei.

Brand 100% românesc! Cu peste 10 ani de funcţionare, Get’s Bet este cea mai importantă casă de pariuri cu capital 100% românesc. Tot acest timp a făcut ca Get’s Bet să devină un actor foarte important în industria pariurilor sportive, iar acum a ales să se alăture proiectului FC Braşov. Cu aproape 700 de agenţii în toată ţara, dintre care 7 în judeţul Braşov, dar şi cu o platformă online foarte bine pusă la punct, la Get’s Bet oricine poate paria pe foarte multe combinaţii pe toate competiţiile sportive. Get’s Bet şi FC Braşov îţi urează baftă la pariuri şi inspiraţie în a alege pronosticurile corecte. Dar totodată îţi transmit să pariezi responsabil şi echilibrat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.