sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalFC Braşov, egalată la ultima fază a meciului de Concordia Chiajna!

FC Braşov, egalată la ultima fază a meciului de Concordia Chiajna!

În penultima etapă a Grupei B din play-out-ul ligii a doua la fotbal, FC Braşov a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul împotriva Concordiei Chiajna.

FC Braşov a deschis scorul în minutul 8. Adi Chică Roşă a fost faultat în careu, iar bulgarul Anghelov a transformat lovitura de la 11 metri. S-a făcut 2-0 după o fază identică. Dar, de data aceasta, Chică Roşă a primit uşor penalty. Dar acelaşi Angelov a transformat fără emoții în minutul 25.

Tot din lovitură de pedeapsă s-a făcut şi 2-1. Izata a faultat în careu, iar Mediop a marcat de la punctul cu var. La ultima fază a jocului, Fustar i-a pasat în careu portarului Ureche.

Arbitrul a dat lovitură liberă indirectă. Iar Gabi Tamaş nu a iertat. A şutat violent, de la 6-7 metri, în vinclu. S-a terminat 2-2, iar suspansul pentru câştigarea seriei se menține. Braşovul este lider, la două puncte în fața Chiajnei. Stegarii se vor deplasa etapa viitoare la Dumbrăvița.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII