sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalFC Brașov - Rapid 0-1, într-un meci amical

FC Brașov – Rapid 0-1, într-un meci amical

FC Brașov a profitat de pauza competițională și a jucat, astăzi, un meci amical, pe Stadionul Tineretului, contra Rapidului.

Giuleștenii s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci cu puține ocazii. Singurul gol al confruntării a fost marcat de Andrei Ciobanu, în minutul 16. Acesta a punctat cu un șut superb, de la peste 20 de metri. De la gazde, Tudor Saim a ratat cea mai mare ocazie, în prima repriză.

Am reușit să aducem Rapidul la Brașov. o echipă care mie îmi e foarte dragă. O echipă de renume în fotbalul românesc, mai ales prin tot ceea ce s-a întâmplat anul acesta. A fost un amical în care am putut să ne dăm seama care este nivelul nostru. Ambele echipe am făcut un joc bun. Noi ne-am ridicat în multe momente la nivelul Rapidului. Cel mai important este că am reușit să rulez tot lotul și nu a ieșit nimeni accidentat. Cred că a fost un spectacol frumos. M-am simțit extraordinar la Rapid. Pe Giulești sunt chiar mai iubit decât la Timișoara. Este o relație de respect între mine și suporterii Rapidului. Urmează meciurile cu Steaua și Dinamo. Sunt partide foarte dificile, contra unor adversari redutabili. Sunt cam decisive aceste dueluri pentru noi. Nu mai avem voie să pierdem puncte. Este greu pentru noi să mai prindem playoff-ul. Am pierdut puncte importante în acest sezon.
DAN ALEXA, antrenor FC Brașov
A fost un meci bun pentru noi. Sunt mulțumit că toți jucătorii sunt valizi. A fost un antrenament reușit. Terenul a fost destul de greu, de aceea am făcut unele schimbări. Nu am vrut să riscăm nimic. A fost un gol de încredere pentru Ciobanu. Este o perioadă în care lucrăm mai mult pe partea fizică. Dar o să avem și meciuri amicale, pentru că plăcerea de a lucra cu minge nu se compară cu nimic. Mă mulțumește victoria, dar rezultatul nu era atât de important. Am întâlnit o echipă bună, Dan Alexa face treabă foarte bună aici. FC Brașov este formație care poate pune probleme oricărui adversar.
ADRIAN MUTU, antrenor Rapid

În următorea etapă din Liga a 2-a, FC Brașov va întâlni, în Ghencea, pe Steaua. Meciul va avea loc duminica viitoare, de la ora 19.00.

Foto: FC Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII