FC Braşov Under 15, între cele mai bune opt echipe din ţară

0
145

Echipa de Under 15 de la FC Braşov s-a calificat, astăzi, între cele mai bune opt echipe din ţară. Echipa condusă de Adrian Lancea a câştigat grupa din turneul zonal în care a fost repartizată. Cu 6 puncte din 3 meciuri, FC Braşov Under 15 s-a impus în faţa celor de la FC Bacău, FC Argeş şi FC Botoşani.

Turneul a început mai greu pentru juniorii braşoveni, care au cedat în primul meci, scor 1-2, în faţa celor de la FC Bacău, în data de 7 aprilie. Pentru galben-negrii a marcat Dan Vasile. Apoi juniorii braşoveni şi-au revenit şi au reuşit două victorii consecutive. Prima, pe data de 9 aprilie, scor 2-1, cu FC Argeş, ecipă cu care şi-au luat revanşa după eliminarea din cupă. Au marcat pentru juniorii noştri Marco Popescu şi Dan Vasile. În ultimul meci, astăzi, juniorii lui Adrian Lancea au câştigat categoric, scor 3-0, cu FC Botoşani. Micii stegari au înscris prin Marco Popescu, care a reuşit o dublă şi Flavius Hosu.

“Sunt foarte fericit şi mândru de băieţii mei. Au reuşit o performanţă extraordinară şi se vor duela cu unele dintre cele mai puternice echipe din ţară. Tot sezonul am demonstrat că suntem una dintre cele mai bune echipe din România la nivelul de U15, iar performanţa pe care am obţinut-o azi demonstrează încă odată acest lucru. Îi felicit pe toţi jucătorii şi îi îndemn să fie la fel de serioşi şi de muncitori pentru a ne putea califica şi la turneul final”, a spus Adrian Lancea, antrenorul de la FC Braşov Under 15.

Ionuț Mitroi: „Anul acesta confirmăm rezultatele de anul trecut”

“Deși suntem un centru de juniori relativ nou înființat, iar anul trecut am realizat performanță la Liga Elitelor U16, unde am ajuns între primele patru echipe în tară, avem continuitate și confirmăm anul acesta cu o altă grupa, U15 Elită. Intram în primele 8 echipe din țară alături de academii puternice din România. Felicitări copiilor și cel mai important colegilor care muncesc cu acești copii. Sperăm să vedem în viitor mulți dintre acești copii debutând și performând la echipa de seniori.”, a spus Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov.

Din lotul lui Adrian Lancea pentru acest turneu au făcut parte: Gabriel Palade, Cătălin Bodeanu, Erick Ciobanu, David Bosioc, Dragoş Pascu, Călin Chiper, Darius Dogaru, Alexandru Blaj, Marco Popescu, Dan Vasile, Daniel Coman, Alejandro Crăciun Gacia, Darius Colţea, Andrei Constantinescu, Horia Strâmtu, Flavius Hosu, Călin Goţu, Cezar Stănilă, David Tinca, Ştefan Şerbu şi Dragoş Lupu.

La cele două turnee semifinale, alături de FC Braşov s-au mai calificat: FC Bacău, Farul Constanţa, FCSB, Universitatea Craiova, Academie Gică Popescu, UTA Arad şi Universitatea Cluj. Turneele semifinale vor avaea loc în perioada 5 – 9 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.