sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalFC Braşov Under 17, în primele 16 echipe ale Campionatului Naţional

FC Braşov Under 17, în primele 16 echipe ale Campionatului Naţional

Sfârşit de drum pentru juniorii de Under 17 de la FC Braşov în Campionatul Naţional. Micii stegari au cedat în oprimile competiţiei, cu scorul de 3-0, în deplasare, în faţa Chindiei Târgovişte. Cu acest rezultat, juniorii de U17 de la FC Braşov şi-au asigurat un loc în primele 16 echipe din Campionatul Naţional.

Până aici juniorii de la FC Braşov au avut un parcurs foarte bun. În prima fază a campionatului au terminat pe locul doi, cu 22 de puncte. În play-off-ul competiţiei au terminat cu 44 de puncte, neînvinşi, tot pe locul doi, poziţie ce le-a permis accederea în oprimi.

În acest meci Liviu Dîrstar a jucat în formula: Marco Tudose, Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Mario Tudose, Eduard Chelaru, Octavin Oprea, Robert Moroe, Dario Lazăr, Vlad Cioriia, Claudiu Pătraşcu şi Mattia Galliano. Rezerve au fost: Alpar Gered, Rareş Constantin, Alexandru Păun, Alexandru Sileanu, Alexandru Vajoi, Robert Pandele, Sebastian Popescu, Gabriel Andron şi Sebastian Dragotă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII