duminică, iulie 14, 2024
AcasăRugbyFinal de campionat Rugby 7 pentru echipa brașoveană RC Phoenix Brașov

Final de campionat Rugby 7 pentru echipa brașoveană RC Phoenix Brașov

RC Phoenix Brașov, reprezentanții județului Brașov în ediția 2022 a Campionatului Național de Rugby în 7, un sport olimpic, au tras concluziile participartiparii în competiția ce în acest an a fost una mult mai puternică.

Dacă în anul 2021 doar 9 echipe s-au înscris, anul acesta numărul lor a crescut la 15, dar a crescut și valoarea acestora și implicit a competiției naționale.

Etapele din Campionatul Național 2022 s-au desfășurat la Iași, Gura Humorului și București, iar rezultatele RC Phoenix Brașov au fost următoarele: Locul 13, Locul 9, respectiv Locul 11.

La final, RC Phoenix Brasov a terminat pe poziția a 11-a cu o zestre de 30 de puncte

Din punct de vedere sportiv, participarea în acest campionat a fost o experiență utilă pentru sportivii brașoveni, chiar dacă obiectivul final nu a fost atins.

Conducerea RC Phoenix Brașov își propune însă ca în 2023 să revină în competiție și să obțină o performanță sportivă superioară.

Participarea RC Phoenix Brașov în Campionatului Național Rugby 7 este susținută financiar de Consiliul Județean Brașov, printr-o finanțare obținută în urma concursului de proiecte nerambursabile în cadrul programului Sport de Performanță pentru anul 2022.

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este logo.png

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI