vineri, martie 1, 2024
AcasăBreaking NewsFinal de cantonament pentru FC Braşov. Concluziile lui Dan Alexa

Final de cantonament pentru FC Braşov. Concluziile lui Dan Alexa

După 8 zile grele, unele chiar cu două antrenamente, stegarii s-au întors acasă de la Cheile Grădiştei. A fost un cantonament în care s-a acumulat foarte mult şi în care fotbaliștii de la FC Brașov au fost 100% determinați să se pregătească cât mai bine.

Condițiile de cazare, masă dar şi de pregătire au fost excelente astfel că plecăm încrezători că acest cantonament a fost cât se poate de folositor pentru viitorul sezon.

„Pentru noi a fost foarte important că am reușit să plecăm într-un cantonament. Nu avem jucători accidentați, lucru foarte bun pentru noi. Am avut condiții foarte bune, şi ţin să le mulțumesc oamenilor de aici, de la Cheile Grădiştei. Am avut condiţii de cazare, condiţii de masă, condiţii de antrenament foarte bune. Chiar şi pentru mine a fost o surpriză foarte plăcută, pentru că n-am mai fost aici, cu siguranță o să mai vin. Am putut să ne facem antrenamentele, am putut să încărcăm. O perioadă grea, poate trebuia să venim mai repede. Dar după problemele care au fost bine că am reușit să venim într-un final.”, a spus Dan Alexa, la finalul cantonamentului.

Ieri a fost tras la sorţi şi programul Ligii a 2-a pentru sezonul 2023 / 2024, iar antrenorul stegarilor crede că este unul favorabil pentru galben-negrii.

„Gândul nostru zboară spre licență, până apare rezultatul normal că e o teamă. Suntem optimiști, avem speranță. Am înțeles că lucrurile s-au refăcut şi asta îmi dă încredere. Suntem optimiști avem un prim meci acasă cu Dumbrăviţa. E un ţintar care pare favorabil, în primul rând că joci un meci în plus acasă. Avem 10 meciuri acasă şi 9 în deplasare, anul trecut nu am avut. Sunt echipe bune, echilibrate. Tot timpul începuturile sunt foarte grele. Pentru mine important este să arătăm bine la ora meciului. Să fim cât de cât bine din punct de vedere fizic, deşi este foarte greu. Dar nu e greu doar pentru noi, e greu pentru fiecare antrenor să aducă echipa la un nivel maxim.”, a completat Dan Alexa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI