sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăBreaking NewsFotbal feminin: Kids Tâmpa Brașov are cel mai bun fundaș din țară...

Fotbal feminin: Kids Tâmpa Brașov are cel mai bun fundaș din țară la U13

Federația Română de Fotbal a organizat, la Constanța, „Tabăra de vară U13 feminin”, la care au luat parte 46 de fete reprezentând 29 de cluburi din întreaga țară. Brașovul a avut două reprezentante între cele mai talentate jucătoare de fotbal la U13 din țară, Pîrse Octavia și Scorobeț Melisa, ambele legitimate la ACS Kids Tâmpa.

Cele două au arătat un nivel ridicat din toate punctele de vedere, fiind printre jucătoarele evidențiate ale acțiunii, iar Pîrse Octavia a fost declarată „Cel mai bun fundaș“.

„Suntem bucuroși de evoluția fetelor! Pentru noi nu este nicio surpriză faptul că ambele au fost evidențiate la această acțiune. Sunt două fete care au avut evoluții foarte bune în competițiile recent încheiate, U13 și U15, la nivel național. Este un prim pas pentru ele și sperăm ca pe viitor să mai aibă parte de astfel de acțiuni în cadrul loturilor naționale. De asemenea, felicităm toate participantele la această acțiune și apreciem foarte buna organizare a evenimentului”, a spus Bogdan Gordaș, antrenor al echipelor de fotbal feminin ale ACS Kids Tâmpa.
„Proiectul de fotbal feminin ACS Kids Tâmpa este unul sănătos, prin care încercăm să creștem corect fete care iubesc acest sport. Evoluția celor doua sportive la această acțiune ne arată că suntem pe drumul cel bun. Le felicităm și le uram mult succes în continuare! Avem multe jucătoare cu potențial la grupe și suntem convinși că pe viitor vor mai apărea fete în vizorul lotului național”, a precizat și Cristi Cristea, coordonator al secției de fotbal feminin a clubului brașovean.

ACS Kids Tâmpa este singurul club din Brașov care a trimis jucătoare la această acțiune, cele doua fete făcând parte, în sezonul recent încheiat, și din formația U15 a clubului, care a incheiat pe primul loc Seria a 4-a din cadrul Campionatului Național de junioare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII