duminică, iulie 14, 2024
AcasăFotbalFotbaliștii de la Kids Tâmpa Brașov și-au reluat antrenamentele! Programul meciurilor amicale

Fotbaliștii de la Kids Tâmpa Brașov și-au reluat antrenamentele! Programul meciurilor amicale

ACS Kids Tâmpa Brașov, echipa de seniori ce activează în Liga a 3-a, și-a reluat, luni, 5 iulie, antrenamentele în vederea sezonului 2021/2022. O reunire la care au fost prezenți 16 de jucători, dintre care 4 aflați în probe.

Au lipsit Nicolas Antone și Rareș Sburlea, care au primit voie să se antreneze cu FC Brașov Steagul Renaște. „Ne-am reluat pregătirea cu încrederea că putem pune în practică în noul sezon ce am învățat în anul nostru de debut la seniori și la Liga a 3-a. Nu a fost un an ușor, dar acești copii au căptătat experiență și sperăm să facem o figură mai frumoasă decât anul trecut. Ne vom baza și în acest an pe copiii din academia proprie, vom da șanse celor născuți în anii 2003 și 2004 să demonstreze că pot fi o solutie viabilă pentru echipa de seniori. Dar suntem conștienți că avem nevoie de jucători și cu o experiență mai mare la seniori. Suntem în discuți cu 3-4 asemenea jucători, dar așteptăm să se clarifice situația la clubul Corona și vom vedea apoi”, a declarat managerul executiv al ACS Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.

Primul antrenament din noul sezon a fost condus de Vasile Tatarciuc, Nicu Văduva și Adrian Hârlab. Ciprian Anghel a lipsit motivat.

Iată lotul ACS Kids Tâmpa Brașov prezent la reunire: Câșlariu, Botiș, Stoica, Crihan, Mihăilă, Andrieș, Enache, Mitrică, Moldovan, Tenică, Spătaru, Moroie.

Kids Tâmpa are deja stabilite și 4 meciuri amicale în perioada următoare cu următorii adversari: Metaloglobus București (Liga a 2-a – 7 iulie), ACS Prejmer (Liga a 4-a – 10 iulie), Unirea Slobozia (Liga a 2-a – 12 iulie), KSE Tg. Secuiesc (Liga a 3-a – 17 iulie).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI