luni, iulie 22, 2024
AcasăAlte sporturiGimnastele Kids Tâmpa, locul 2 la Cupa Regal Dance 2021!

Gimnastele Kids Tâmpa, locul 2 la Cupa Regal Dance 2021!

ACS Kids Tâmpa Brașov a mai reușit un rezultat important. Astfel, secția de gimnastică de la clubul în alb și albastru s-a întors recent, cu 2 locuri 2 de la Regal Dance Cup Ploiești 2021, un puternic concurs de gimnastică ritmică.

Astfel, Alexandra Popescu și Timea Kereji au luat locul 2 la proba Acro Dance (dans în 2) la categoria de vârstă 10-12 ani, la capătul unei evoluții foarte frumoase.

Un rezultat completat de un altul la fel de prețios, obținut de Matea Goit și Eleonora Caragescu, ce au terminat tot pe poziția a doua la Acro Dance, dar la categoria 13-16 ani.

„Sunt foarte fericit și mândru pentru fete. Au arătat ambiție, voință, dar mai ales talent și asta s-a văzut și în rezultatul final. Munca noastră a început să-și arate rezultatele și asta ne ambiționează și mai mult. Ne-am bucurat foarte mult pentru rezultate, dar și pentru acest concurs îndelung așteptat de către toată lumea. Sperăm să avem parte de mai multe întreceri și să ajungem și mai sus pe podium”, a declarat antrenorul coordonator al secției de gimnastică de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Octavian Dascăl.

Regal Dance Cup Ploiești 2021 a adunat la start 26 de cluburi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI